Gevonden op internet: Wood design uit antiek en speciaal hout

Wat met hout niet allemaal mogelijk is!

Een vriend deelde vandaag bovenstaande foto. In Nederweert is recent een oude waterput opgegraven van wel 800 jaar oud. De wanden van deze put bestonden uit hout.  Eddy Nijsen amateur archeoloog en Hout kunstenaar van Wood Design Nijsen ontfermde zich over het hout en maakte er alvast deze mooie ballpoint van. Reden voor mij om me te verdiepen en wat deze mijnheer nog méér in zijn mars heeft.

woondecoraties van hout

Bijzondere ontwerpen en bijzondere houtsoorten

Als je echt eens wat anders zoekt voor in je interieur en je wilt niet mee lopen in de grote kudde die overal hetzelfde koopt, dan vindt je hier hele mooie woondecoraties van hout, gemaakt van unieke houtsoorten waaronder veel oude lokale houtsoorten, olijfhout en zeldzaam tropisch hout. Het spel van de jaarringen weet Nijsen als geen ander te laten spreken. Of het nu gaat om deze mooie wijn standaard, Houten vazen, onderstellen, zuilen van modern tot klassiek of grote kunststukken, of zelfs in het klein; telefoonhoesjes, ringen, armbanden en tal van leuke kleine kunstvoorwerpen, het zijn stuk voor stuk kleine wonderen uit de natuur.

Houten vazen-van-Nijsen-wood-design

Houten decoraties in huis

Je ziet hier enkele leuke foto’s van wat met hout zoal mogelijk is. Nijsen verstaat zijn vak en je vindt op zijn website hele leuke woon gadgets. Ook is er een mooi assortiment houten lampen. En zoek je iets speciaals, dan kun je dit in overleg op bestelling laten maken passend bij je eigen inrichting. Altijd een goede investering dus. Ik raad je vast aan om zelf eens een kijkje te nemen op www.wooddesign-nijsen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *