Breng meer sfeer in uw huis met unieke rolgordijnen

Kleed je raam duurzaam aan met rolgordijnen, breng sfeer en houdt warmte binnen.

Transparante en semitransparante rolgordijnen

Elk raam heeft raambekleding nodig om het te kunnen verduisteren en om de ruimte aan te kleden.  Bovendien bevordert raamdecoratie de akoestiek in huis. Zonder zal het erg hol klinken. Je wil uiteraard graag het licht kunnen filteren in de woonkamer en je hebt graag privacy in de badkamer.  Als het winter is, voelt het behaaglijk aan met de gordjinen afgerold.

Inspiratie en tips voor raambekleding
Als je rolgordijnen gaat kopen, kun je kiezen uit veel mogelijkheden en kleuren.

Op internet kwamen we raamdecoratieshop.nl tegen. Je hebt hier veel keuze in gordijnen en je kan je rolgordijn hier zelf op maat samenstellen.  Er zijn leuke mogelijkheden in randen en kappen om in harmonie met je interieur te komen.

 

Denk eens aan transparante rolgordijnen, een sfeervol alternatief voor vitrage.  Het licht komt diffuus binnen en je raam heeft toch een moderne uitstraling.  Overdag geniet je van veel licht en kun je toch inkijk tegen gaan.  Er is een transparant rolgordijn tot 330 cm breed. Dat is pas ruimtelijk en draagt bij aan een perfecte compositie van een venster.

Uiteraard zijn er ook semi transparante gordijnen welke wel licht doorlaten maar ondoorzichtig zijn.  Wil de je kamer donker maken, kies dan voor een verduisterend rolgordijn.  Het kan allemaal. En als je er nu nog niet helemaal uit bent, kun je nog kennis maken met een duo rolgordijn.  Deze raamdecoratie bestaat uit twee doeken vóór elkaar met afwisselend doorzichtige banden. Als je de doeken vóór elkaar beweegt zet je het gordijn open of dicht.  Ideaal dus om de licht intensiteit binnen tot in de puntjes te regelen, maar er zijn ook verduisterende opties zodat je deze raambekleding in elke ruimte kunt hangen.

Heb je wel eens gehoord van een cassette?  Dit is een kap die de rol wegwerkt en het product een keurig afgewerkte of juist trendy uitstraling geeft.  Bovendien beschermt de kap tegen stof zodat het rolgordijn langer mooi blijft.  We zagen twee modellen cassette;  een ronde of een rechthoekige. Dat sluit aan bij klassiek tot modern.  Ze hebben ook naar de randen van duo rolgordijnen gekeken. Ik heb er nog nooit zoveel bij elkaar gezien.  Je past het dus eenvoudig aan naar je eigen wensen.

Goedkoop, op maat gemaakte rolgordijnen
We leven allen in een drukke tijd. Door direct bij raamdecoratieshop.nl te bestellen bespaar je veel tijd en moeite.  Je bent immers verzekerd van een vaste lage prijs én van hoge kwaliteit. Dat hebben we online niet veel gezien. Er is een eenvoudig maar uitgebreid bestelformulier waar je alles tot in de puntjes kan samenstellen. Elk gordijn wordt met een foto afgebeeld, er is duidelijke meet instructie zodat inmeten heel eenvoudig zelf te doen is en je kan zelfs gratis stof stalen aanvragen. Ze hebben eigen binnenhuisadviseurs die je feilloos begeleiden met al je vragen.

 

Rolgordijnen zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Daarom is die gratis kleurstalen service van groot belang. Je ziet de look & feel plus de kleur dan in je eigen omgeving met het juiste licht. Je kan zo een goede combinatie maken met alle kleuren van je interieur. Raamdecoratieshop staat achter het product. Ze geven je maar liefst 5 jaar garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *