Kinderfeestjes in de keuken: Bakken en koken

Kinderfeestjes organiseren is vaak een hele klus!!
Kinderfeestje
Voor ieder kind is dit een hoogtepunt. Samen koken of bakken is heel erg leuk om te doen. Als je dan de kinderen vraagt wat ze graag willen dan roepen ze vaak: koken of bakken!! Nu hoor ik sommige mensen al denken is dit niet gevaarlijk? Mits je natuurlijk aandacht schenkt aan de veiligheid is dit heel goed te doen. Extra handen om te helpen zou ik dan ook zeker aanraden. Bakken met kinderen tijdens een kinderfeestje is heel erg leuk om te doen.  Allereerst moet je er natuurlijk voor zorgen dat je genoeg aandacht aan de kinderen kunt geven. Maak de groep niet te groot. Zorg dat je dit allemaal goed voorbereid en niets vergeet om klaar te zetten. Zeker als je al de oven ruim van te voren aan moet zetten. Een klein draaiboekje kan dan ook uitkomst bieden.

Kinderfeestjes in de keuken!!

Het ligt aan de leeftijd wat je allemaal bij een kinderfeestje kunt gaan maken. Online is er ook heel veel te vinden. Een high tea kinderfeestje is bijvoorbeeld heel erg leuk. Cupcakes kun je dan gaan bakken en terwijl die in de oven staan heerlijk kleine sandwiches  gaan beleggen. Je zult versteld staan van de creativiteit van de kinderen.  Op het internet zijn ook heel vaak voorbeelden te vinden om alles een beetje aan te kleden met het thema dat je gaat gebruiken. Om even op het high tea feestje terug te komen; heb je nog tijd over dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld theekopjes te schilderen en deze later mee te geven aan de kinderen. Deze tips heb ik ook allemaal op het internet gevonden. Toch liever iets anders of  tips om kinderfeestjes ergens anders te houden dan kun je online heel veel vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *